Pentru tine, draga mama…

Buchet flori iasi Trandafiri Roz si Frezii Albe

Ocazia potrivita de a darui flori de la o florarie online e de fiecare data cand vrei sa aduci zambetul pe buzele cuiva. Nu trebuie sa fie nici ziua de nastere, nici onomastica pentru ca atunci se asteapta oricum la un cadou.
Pentru un „te iubesc” din suflet, orice zi e potrivita. Pentru un „iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine ” cea mai potrivita ocazie e momentul cand se asteapta cel mai putin la recunostinta.

Nu astepta prea mult pentru a-i spune „imi pare rau pentru ca te-am suparat” . Oricum te va ierta, dar cu un buchet de flori poti obtine mai mult decat iertarea: poti primi un zambet.
Si cine spune ca „te iubesc”, „iti multumesc pentru ca esti langa mine” si „imi pare rau ca te-am suparat” poti sa-i spui doar iubitei?
Nu uita niciodata care a fost prima femeie din viata ta pe care ai iubit-o, care ti-a fost mereu alaturi si pe care, cu siguranta, ai suparat-o de cateva ori.
Surprinde-ti mama azi si trimite-i un buchet de flori. Nu astepta 8 Martie ca sa-i inseninezi ziua! Multe mame primesc atunci flori, dar numai unele dintre ele sunt rasfatate fara nici o ocazie, doar pentru a le reaminti ca sunt cele mai bune mame din lume.
Alege flori care sa transmita cel mai bine ceea ce poate fi uneori mai greu de exprimat in cuvinte.
Un buchet de trandafiri roz exprima iubire, apreciere, recunostinta si este un mod foarte potrivit de a trimite un mesaj de multumire.
Daca vrei sa-i spui mamei tale ca ea este modelul tau in viata de rafinament si eleganta, comanda online un buchet de flori care sa contina orhidee.
Pentru a-i arata ca este cea mai buna prietena si ca ai incredere totala in sfaturile ei, trimite-i un buchet cu frezii.
As putea sa continui lista cu ocazii si flori care pot fi daruite mamei, dar, sincer, crezi ca ai nevoie de un motiv special ca s-o faci fericita si mandra de tine?
In fiecare zi e ziua mamei!
Hai s-o facem sa zambeasca mai des !

Alege o florarie online Iasi, alege azalee.ro!